Via LivsStrömmen ger jag ut böcker som hör hemma inom mina egna främsta intresseområden, dvs drömkunskap, livskunskap, självkännedom och Mayakalendern. Inom det breda begreppet livskunskap ryms ju även de nära, personliga livsberättelserna från "helt vanliga människor". Så Du är varmt välkommen att kontakta oss om Du har skrivit något eget som Du funderar på att göra en bok av! Jag – och mina samarbetspartners – bistår Dig med allt som behövs för att göra en fin bok av Dina ord (och eventuella bilder), vare sig Du bara har ett handskrivet manuskript eller ett underlag i närmast tryckfärdig form.

 

Våra böcker:

Böcker av Louise Minerva-Li

Gudinnor och kvinnokraft

Drömmar och självkännedom

Mayakalendern & Kosmisk visdom

Mayahoroskop (Tzolkinrundor)

Livsvisdomar & Nyandlig poesi

Som privatperson köper Du numera våra böcker i Din egen favoritbokhandel
eller billigt och smidigt över nätet, hos t ex Adlibris eller Bokus!

De böcker/produkter som har ett pris i produktlistan kan Du fortfarande beställa direkt hos oss.

För Dig som vill köpa in fler böcker (= 5 ex. och däröver) t ex till en kurs, studiecirkel, terapimottagning e d:
Hör av dig till oss via e-post
, så får du pris.

Moms ingår i priserna.
Fraktkostnad
tillkommer enligt Postens taxor.
Leveransen skickas inom 1-3 arbetsdagar efter att vi fått Din beställning.

Och Du betalar till vårt bankgiro enligt medföljande faktura.

Vid köp från oss gäller för privatpersoner ångerrätten, enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Bild
Kort beskrivning

Pris i SEK

Louise Minerva-Li är pionjär inom drömkunskapen i vår tid. Under många år har hon studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon är en av vårt lands främsta drömkännare, som genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap, är unik inom sitt område. Hon har också skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi samt grundat Drömcentrum – ett samlande forum för drömintresserade i alla delar av landet. Louise har en stor gåva i att själv ha upplevt många av livets svåra utmaningar och kan därför möta människor med en äkta och djup förståelse. Med stor ömsinthet och kärlek har hon visat många vägen till en ny, klarsynt förståelse för livet. Via hennes böcker finner Du de redskap och pusselbitar Du behöver för att växa vidare, till fortsatt utveckling och blomning.

Louise Minerva-Li

Nattdröm-Dagsdröm-Livsdröm

Ska Du skaffa dig en första – eller en enda – bok inom drömkunskap, livskunskap och självkännedom, ja då är detta boken för Dig!

Louise ger i denna entusiastiska, klarsynta och hoppingivande bok en heltäckande beskrivning av vad drömmar innebär. Med många lärorika exempel visar hon Drömmens syfte och möjligheter. Hon beskriver hur nattdrömmen, dagsdrömmen och livsdrömmen fungerar och hur de kan användas för att optimera vår mänskliga och andliga tillväxt. Hon visar hur Drömmen är intimt sammanvävd med vårt inre och yttre liv. Och att även situationen i världen är en återspegling av våra egna tankar och känlsor.

Om vi är villiga att lyssna till de budskap vi får i våra nattdrömmar, i vårt eget vardagliga liv och via världshändelserna, så kan vi "vakna upp" och komma till insikt om den visdom som leder till omvälvande förändring.

I varje ögonblick skapar vi fram oss själva och världen!

Se även www.dromcentrum.se

A5, 158 sidor, limbunden med mjuka pärmar.

Hem

Köp i valfri bokhandel!

Louise Minerva-Li

Drömtolkning och Drömalkemi

Denna nya, uppdaterade och utökade utgåvan av Drömtolkning och Drömalkemi är en av de absolut bästa böckerna inom området drömförståelse.

Våra drömmar är en dyrbar gåva att använda för självkännedom, livskunskap och gratisterapi. De hjälper oss att lösa problem, att förstå oss själva och våra relationer, de ger oss ett rikt utbyte i form av inre läkning och andlig tillväxt.
Till Drömmen hör även våra dagSdrömmar – dvs hur vardagshändelser kan tolkas symboliskt, på samma sätt som nattens drömmar. När vi lär oss att se och förstå dagSdrömmarna har vi ännu fler möjligheter att få råd, ledning och kunskap.
Dessa oerhört spännande ämnen presenteras i boken, tillsammans med rikliga exempel på drömmar och deras tolkning. Här beskrivs också effektiva tekniker för drömtolkning och kreativt drömarbete, som leder oss vidare.


Se även www.dromcentrum.se

A5, 220 sidor, limbunden med mjuka pärmar. Illustrerad av Daniel Danielsson

Mer info...

Läs några sidor hos Provläs.se!

Hem

Köp i valfri bokhandel!

Louise Minerva-Li

Förstå Dina känslor

Redan som barn fick vi veta att vissa känslor var mindre bra, dåliga eller till och med förbjudna. För att bli älskade lärde vi oss därför att förneka och förtränga dem.
Förstå dina känslor ger en praktisk och kärleksfull vägledning i hur man försonas med sig själv och sin historia. Bara den som har kontakt med alla sidor av sig själv – skuggsida som solsida – kan växa och mogna som människa och därmed finna harmoni i tillvaron.

A5, 172 sidor, trådbunden med hårda pärmar, illustrerad i svartvitt.

Mer info...

Läs några sidor hos Provläs.se!

Hem

Köp i valfri bokhandel!

Louise Minerva-Li

Genom döden


Detta är en varm och trygg bok om en av de svåraste uppgifterna i vårt liv: Att möta döden. Med sin djupa insikt om livet ger författaren här en ny och fascinerande kunskap, med syfte att minska rädslan för döden och ge livsinspiration. Boken behandlar många aspekter av döendet, såsom rädsla, sorg, fysiska skeenden när vi dör, självmord, nära-döden-upplevelser, förberedelser för döden, testamente, organdonation etc.  Den berör även de stora livsfrågorna "Vad gör vi här?" och "Vart går vi?". 
Boken är en mycket en värdefull kunskapskälla för oss alla, inte minst vi som kommer i kontakt med döden i vårt dagliga arbete.

A5, 191 sidor, limbunden med hårda pärmar, illustrerad i svartvitt.

Mer info...

Hem

Köp i valfri bokhandel!

Din Väg Genom Liven

Louise Minerva-Li:

Din väg genom liven

En fantastisk liten bok om människans utveckling från primitiv och okultiverad, till vis och genomskådande.

Läs den och Lev den!

Såhär tycker läsarna: "...ett mästerverk i innehåll på så få sidor!"
"Formatet är perfekt! En bok att ha med i väskan eller fickan. En följeslagare att slå upp kloka ord i när du behöver tröst, hopp och inspiration!"

A6, 45 sidor, limbunden med mjuka pärmar, illustrerad i svartvitt.

Slutsåld
Men finns som e-bok hos t ex
Siljans Måsar

Lena Westrin:

Drömsagor - finn skatten i ditt inre

När vi föds är vi som små skattkistor – gnistrande vackra och fulla av värdefulla möjligheter. Men vartefter som åren går döljs vår inre skatt alltmer, under mantror om hur, vad och vem vi ska vara.  Att tolka drömmar ger oss fantastiska möjligheter att skala av våra roller och hitta tillbaka till vårt ursprungliga jag.  Och sagor kan tolkas på precis samma sätt, med hjälp av drömpsykologins symbolkunskap.

Denna vackra, lättlästa och kärleksfulla bok hjälper oss att återfinna och öppna vår egen skattkista. Den passar både för dig som är vuxen och för de lite äldre barnen. De insiktsfulla och fantasirika sagorna tar upp teman som är vanliga i vårt känsloliv. Till varje saga finns ett tolkningsexempel, men berättelserna kan tolkas helt fritt, utifrån våra egna erfarenheter och funderingar. Bokens många ljuvliga färgillustrationer kittlar vårt barnasinne ytterligare och ger igenkänning och glädje.  Den är utmärkt som inspiration till eget drömarbete och terapeutiskt sagoskrivande, likväl som för kurser och cirklar i drömtolkning.

A5, 127 sidor, limbunden med hårda pärmar. Sagolika illustrationer i färg av Mimmi Danielsson och Daniel Danielsson

På författarens hemsida Aktiv Balans och Acceptans kan du läsa mer om boken, köpa den signerad och se läsarnas kommentarer!

Hem

Köp direkt hos författaren!

Eller i valfri bokhandel.

 

Sofia Axelsson

Nordiska Gudinnor – VarDagsmagi för dagens kvinnor

Andra upplagan!

Följ med den nordiska häxan Sofia Axelsson på en spännande färd genom tid och rum i den mångdimensionella Väven!

Genom nordiskt inspirerad häxkonst får vi lära oss VarDagsmagi och möta Freja, Idun, Hel och många andra gudinnliga förebilder. De ger oss modet att skala av det vi inte längre behöver, väcka det vi vill väcka och röra oss smidigt genom årets, månens och dygnens alla rytmer. Magiska övninga, naturnära ceremonier och livfulla sagor öppnar portar till de krafer som finns tillgängliga för oss.

Detta är en praktisk handbok för dagens kvinnor, som vill mer än de trånga roller vi fortfarande uppfostras i.

De nordiska gudinnorna hjälper oss förstärka varandets sötma, att skapa vår egen verklighet, livfullhet och annorlundahet, att känna och dra universum närmare, att glöda och flyga mellan dimensionerna. Detta är vår arvsrätt – vare sig mer eller mindre!

Och gudinnorna minns alla vägar dit. Allt vi behöver göra är att låta dem visa oss vägen.

Mer gudinnevisdom kan du hitta på
Sofias blogg Häxdansen

A5, 333 sidor, limbunden med mjuka pärmar. Med livfulla illustrationer av Peter Hallin

Hem

Köp i valfri bokhandel!

Anders Bjärstedt

Mayacodex

En liten rolig och användbar "uppslagsbok" med utförliga beskrivningar av egenskaperna hos Tzolkinräkningens 20 olika dagtecken och hur detta påverkar dagarnas energier och vilken personlighet vi får. Här finns också beskrivning av energierna hos Tzolkinräkningens 13 olika toner, samt anvisningar för hur du kan räkna ut Mayatecken för dig själv och andra. Nytt i denna upplaga är bl a hur de olika dagtecknen är kopplade till kroppsdelar, kraftdjur, miljöer, färger, stenar och metaller.

A5 44 sidor, klammerhäftad.
Illustrerad av Eva Holmberg

Hem

Vårt lågpris:

120,-

Frakt 26,-

Beställ via mail.

Karin Forsberg

Mayakalendern – vår vägvisare i tiden

Några få exemplar kvar!

Denna rikt illustrerade bok ger en introduktion till Mayafolkets historia, kultur, livsåskådning, räknesätt mm och en noggran genomgång av grunderna i deras avancerade tideräkning. Intressanta avsnitt om Världsträdets roll, hur vi kan översätta Mayafolkets myter till dagens tänkesätt, teorierna kring år 2012 mm.

Denna fjärde upplaga är utökad med nya filosoferingar kring tidsaccelerationen, information om den planetära ljusrundan och uppdateringar om hur vår utveckling kan komma att te sig framöver.

A4, 56 sidor, limbunden med mjuka pärmar.
Rikt illustrerad i färg, med fotografier av författaren och Malin Sand, samt digitala illustrationer av Daniel Danielsson och Mimmi Danielsson.

Se hela innehållsförteckningen här!

Hem

Vårt lågpris!

110,-

Frakt 39,-

Beställ via mail.

 

Vi hedrar den kärleksfulla föreningen mellan människor och kosmos med denna vackra produkt:

Donna Marie Carey
Ana Barreto

Hammock Sutra

Exklusivt litet häfte, producerat i Mexico.
Den gudomliga visdom som Mayafolket bär, återspeglas här i tio ljuvliga erotiska bilder som tillsammans med vackra poetiska texter, ärar den andliga dimensionen av den fysiska kärleken. Varje exemplar har ett personligt utseende tack vare omslagets handgjorda amate-papper.
En mycket bra present till alla som följer den Nya Tidens strömmar!

A5 storlek

Hem

Pris:

130,-

Frakt 13,-

Beställ via mail.

Tzolkinrunda

Karin Forsberg

Din personliga Tzolkinrunda (Mayapuls)

Ett personligt "horoskop" som visar vilken dagteckenkombination du är enligt Mayakalenderns Tzolkinräkning, vilka personlighets-egenskaper du bär och vilken rytm din individuella utveckling följer under dina två aktuella Tzolkinår (= 2 x 260 dygn). Här finns också kort grundinformation om Mayakalendern och Tzolkinräkningen, tabell över de olika energier som påverkar dig under Tzolkinåret, samt schema över pulsen i den Universella Tzolkinpulsen.

OBS! Uppge födelsedatum, klockslag och födelseort när du beställer!

A5 4 eller 8 sidor, häftad.
Cirka 2 veckors leveranstid.

Mer info...

Hem

140,-

Frakt 6,50

 

Beställ via mail.

Karin Forsberg
Utökad Tzolkinrunda (Mayapuls)

I denna utökade version får du också veta dina beundrar- och optimalrelationer. Du får även uppgift om dina hjälparrelationer och elddagar. Dvs vilka andra tecken kan hjälpa dig i utvecklingen av olika grundaspekter? Och vilka dagar kan du aktivera dig på olika sätt, för att optimera ditt energiflöde och frigöra spänningar. Här finns också Mayakalenderns alla dagteckenglyfer med namn, samt illustration över de nio Undervärldarna med namn och varaktighet. Du får också tips på hur du kan göra för att lära dig börja leva efter Tzolkinpulsen.

OBS! Uppge födelsedatum, klockslag och födelseort när du beställer!

A5 12 sidor, häftad.
Cirka 2 veckors leveranstid.

Hem

 

190,-

Frakt 6,50

Beställ via mail.

Livet och Tiden - en resa i rim, rytm och tankar

Doris Zingmark

Livet och Tiden
– en resa i rim, rytm och tankar

I Livet och Tiden förmedlar Doris Zingmark sina tankar kring livet och dess eviga växelspel mellan sorg och glädje, längtan och kärlek, tvivel och hopp.
På ett sätt som berör vårt innersta förmedlar hon i sköna bildspråk och vardagsnära beskrivningar såväl barndomens glädje och enkelhet som och ålderdomens insiktsfulla reflektioner. Hennes ord får oss att leva med, känna igen oss och återkoppla till våra egna minnen och livserfarenheter.

A5, 120 sidor, limbunden med mjuka pärmar. Illustrerad i svartvitt av den kände konstnären Jean Ragnar.

Hem

Vårt lågpris:

160,-

Frakt 26,-

Beställ via mail.


Doris Zingmark

Lilla Krönikeboken
– det lutar mot vishet

I denna sin tredje bok delar Doris Zingmark med sig av sina livskloka funderingar kring några av livets vanliga, men viktiga, frågor. Finns det något bäst-före-datum för oss själva och hur ser man idag på åldrandet? Vad innebär en god människosyn och omsorg? Hur kan vi ta dagen tillvara och hur kan vi hålla modet uppe? Och – vad är egentligen det som kallas kärlek?

Detta och mycket annat kan du läsa om i författarens krönikor och få inspiration att tänka vidare i egna banor.

A5, 75 sidor, limbunden med mjuka pärmar. Fint illustrerad av den kände konstnären Jean Ragnar.

Hem

Vårt lågpris:

145,-

Frakt 26,-

 

Beställ via mail.

Hjärtblad

Stefan Rydberg

Hjärtblad
dikter och tankar i uppvaknandets tid

"Någonstans någon gång
ska vi träffas igen.
Kanske redan nästa liv.
Våra ögon ska mötas
och vi ska känna igen varandra.

Jag kommer att söka efter dig,
och när jag har funnit dig ska vi skapa
som bara en man och en kvinna kan.

Någonstans
någon gång
är det du och jag"

Dessa vackra ord är dikten "Bara så du vet".

Stefans poesi är djupt insiktsfull, högt andlig och mycket vacker. Samtidigt är den självklar, rättfram och enkel. Den vardagliga och personliga karaktären hos hans dikter och tankar gör dem mycket nära och lättillgängliga för oss. Helenas vackra, levande akvareller därtill och Stefans egna, sparsmakade akryler ger Dig en skönhetsupplevelse i flera dimensioner.

A5, 160 sidor, limbunden med hårda pärmar, illustrerad i färg av författaren och Helena Wårhag.

Hem

Vårt lågpris:

150,-

Frakt 39,-

Beställ via mail.

 

Som privatperson köper du numera våra böcker billigt och smidigt över nätet,
hos t ex
Adlibris eller Bokus. Eller i din egen favoritbokhandel.

De produkter som har ett pris i listan, kan du även köpa direkt hos oss - beställ via mail!